Pizza przez cały rok? To nie żart, to nagroda w konkursie z okazji Dnia Pizzy!

Udostępnij

Z okazji Międzynarodowego Dnia Pizzy Tutti Santi przygotowało wyjątkowe konkursy i atrakcje dostępne przez cały tydzień od 3 do 9 lutego: 

 

Reklama
  • Złoty Voucher na pizzę przez cały rok – to nagroda główna!
  • Kilkaset Voucherów na pizzę w Tutti Santi to nagrody dla osób, które będą chciały wziąć udział w zabawie z okazji Święta Pizzy
  • Przez cztery kolejne dni Mistrz Włoch Valerio Valle będzie zdradzał sekrety jak przygotować najlepszą włoską pizzę

Już 9 lutego świętujemy Światowy Dzień Pizzy, a pizzeria Mistrza Włoch Valerio Valle przygotowała z tej okazji wyjątkowe konkursy. To jedyna taka okazja, by wygrać specjalny Złoty Voucher, który upoważnia do zamawiania pizzy codziennie przez cały, okrągły rok! A to nie wszystkie niespodzianki, jakie Tutti Santi przygotowało dla miłośników pizzy , tak by wszyscy mogli włączyć się w to święto.

Najbliższy wtorek, to wyjątkowy dzień dla wszystkich miłośników pizzy na całym świecie. W Polsce ich zapewne nie brakuje. Tym bardziej w czasie pandemii, gdy chętnie zamawiamy dania do domu lub pracy, a pizza jest po prostu daniem idealnym. Każdy może wybrać swój ulubiony smak, jest dość szybka w przygotowaniu, a do tego łatwo ją zjeść i dzielić się z innymi. A gdy jest stworzona z oryginalnych włoskich produktów i według receptury samego Mistrza Włoch w pizzy klasycznej, to zwykły posiłek zamienia się w prawdziwą włoską ucztę.

Tutti Santi słynie z legendarnej pizzy, której ciasto jest cienkie, chrupiące i lekkostrawne. Gdy sale restauracji były otwarte, nie raz mogliśmy zobaczyć ustawiające się przed lokalem kolejki. Choć warunki pracy restauracji są obecnie bardzo ograniczone, Tutti Santi postanowiło nie rezygnować ze świętowania Dnia Pizzy i przygotowało dla wszystkich fanów pizzy cały tydzień atrakcji.

Jedną z nich jest wyjątkowy  konkurs, w którym zwycięzca może wygrać  Złoty Voucher upoważniający go do zamawiania pizzy w Tutti Santi codziennie przez okrągły rok! Wyobrażasz sobie, że kiedy tylko chcesz, każdego dnia, za okazaniem jedynie specjalnego vouchera, pizza, na którą masz ochotę jest po prostu Twoja?  Wystarczy udzielić odpowiedzi na pytanie konkursowe pod specjalnym postem na fanpage’ach restauracji. Zgłoszenia można  wysyłać do 9 lutego. Jest o co walczyć!

Dodatkowo przez 4 kolejne dni, począwszy od 5 lutego, Mistrz Włoch w pizzy klasycznej Valerio Valle w specjalnych filmach będzie zdradzał sekrety przygotowania najlepszej włoskiej pizzy. W tym czasie do wygrania będzie aż 400 voucherów na pizzę w Tutti Santi. Żeby wziąć udział w konkursach  wystarczy śledzić profil Tutti Santi na Facebook’u.

Święto Pizzy trwa w Tutti Santi cały tydzień. W menu restauracji znajdziecie na pewno swoją ulubioną pozycję, którą właściwie uczcicie święto wszystkich pizzożerów. A że karnawał powoli się już kończy, korzystajmy z tak wyjątkowych okazji!

Instagram: https://www.instagram.com/tuttisanti.pl/?hl=pl

Film: https://www.youtube.com/watch?v=5eCk-BTyot4

Tutti Santi to sieć pizzerii, których patronem i współzałożycielem jest Mistrz Europy i Włoch
w pizzy klasycznej Valerio Valle. Jest on  wielokrotnie nagradzanym, jednym z czołowych włoskich pizzaiolo, który zdobywa tytuły na międzynarodowych konkursach pizzy we Włoszech i w innych krajach.  Został też wyróżniony tytułem Ambasciatore del Gusto (pol. Ambasadora Smaku). Do wyrobu pizzy w Tutti Santi wykorzystywane są najwyższej jakości produkty, sprowadzane bezpośrednio z Włoch, jak Mozzarella di Bufala, Pecorino Romano, Provolone, Prosciutto Crudo, Pancetta lub Bresaola. Restauracje Tutti Santi mieszczą się w Kaliszu, Warszawie, Wrocławiu, Poznaniu, Gdańsku, Krakowie, Ostrowie Wielkopolskim, Kielcach, Koninie, Głogowie, Lubinie, Gorzowie Wielkopolskim oraz Łodzi.

Najważniejsze trofea Valerio Valle::

  • 1 Miejsce, Narodowy Mistrz Włoch – Pizza klasyczna
  • 1 Miejsce, Mistrzostwa Europejskie – Pizza bez Granic – Rimini 2016
  • Najlepsza Pizza – technika i wypiek, Mistrz Włoch
  • 1 Miejsce, trofeum Alimonti
  • Vice – Mistrz Świata Pizzy z mąki kamut
  • Tytuł Mistrza – Osiągnięcia w dziedzinie pizzy „Wiedza na rzecz wzrostu”
  • 3 miejsce, Pizza e Vino Ecotour 2008
  • 7 Miejsce, World Championship Pizza Rimini Wysoka jakość
  • 3 Miejsce, Umiejętności techniczne Salerno 2008
  • 7 miejsce, Pizza Klasyczna – Salerno 2008
  • Śródziemnomorska Nagroda za profesjonalizm 2010: kategoria pizzy
  • Pizza- Oscar 2010: najlepsza prezentacja
  • Best Oscar Pizza Technika w 2011
  • Śródziemnomorska Nagroda za profesjonalizm w 2012: Kategoria pizzeria
  • Wybrany przez zespół Luigiego Cremona do udziału w „Pizze Neapolu” najlepszy Piekarz Emerging 2013
  • Aktualnie w TOP 25 Włoskich Pizzaioli wg Roberto Piccinelli

 

Top